Patiënten ervaringen

happy-teeth-a

M. Ruhl

Wederom een GEWELDIGE en vakbekwame behandeling ondervonden bij Tanden voor U! Ook implantoloog Wilco bedankt voor de fijne en geduldige uitleg en de vakbekwaamheid. Het vakwerk dat afgeleverd wordt, en de nazorg is hier fantastisch, hier hoor je echt nooit “nee dat kan niet”. Marco, Viktor, Peter en Wilco hartelijk dank!!

Mevr. Verbaan

Ik wil laten weten dat ik weer ongestoord kan genieten van de maaltijd en vrijuit kan lachen. Dank je wel Marco en Rijk. De videoclips waren een leuke bonus.

L. de Wit

Na lang aarzelen hakte ik de knoop door en ging naar Tanden voor u, nou daar heb ik beslist geen spijt van, wel dat ik het niet eerder gedaan heb. Na jaren sukkelen met dat ondergebit weet je niet hoe je het hebt! Het is `n wereld van verschil, geweldig, echt waar. Er heerst daar `n prettige gemoedelijke sfeer, ik voelde mij op m`n gemak. De mensen zijn vriendelijk, staan altijd voor je klaar en verstaan hun vak. Bovendien de koffie die ze schenken is super lekker! Bedankt mensen van tanden voor u, jullie hebben mij blij gemaakt!

Paul Lubbersen

Binnen 4 weken een nieuw gebit! Fantastisch! Ik dank vooral Victor voor zijn visie en zeer prettige intakegesprek. Marco heeft zijn sporen bij mij zeker verdiend door een prachtig gebit te leveren met minimale en snel verholpen drukpuntjes. Met Peter zorgde dit trio voor een professionele en muzikale behandeling onder het genot van een heerlijk bakkie koffie. Hartelijk dank voor de gastvrijheid en ik wens jullie en je familie hele fijne feestdagen en een voorspoedig 2016!

Henk Stevens

In november hebben jullie mijn nieuwe prothese geplaats,onder en boven.Ben heel tevreden over de manier waarop jullie hebben gewerkt,vakkundig en heel klantvriendelijk.Ik heb geen napijn gehad,het gebit zat in een keer goed.

Frens 

Deze praktijk is een aanrader voor iedereen. Na vele bezoeken aan tandartsen techniekers, welke riepen we zijn de beste en beter kan niet bij TTL gekomen door recommandatie. Na de afspraak welke correct werd nagekomen op fantastische wijze geholpen met een prachtige prothese. Eindelijk werd de wereld weer anders, kan nu weer goed eten door de goede pasvorm en uiteraard weer lachen zonder angst. Langs deze weg nogmaals dank, het leven is weer anders geworden, Super blij.

M. Ruhl

Deze praktijk is voor iedereen een aanrader!! Na een goed intake gesprek, waarin goed geluisterd wordt naar je wensen, is het een en al vakmanschap waar je mee te maken krijgt. Helemaal gelukkig met mijn nieuwe gebit. Ze zijn altijd bereid om je te ontvangen en te helpen, indien er zich problemen voor doen, en de koffie staat altijd klaar. De woorden voor deze praktijk zijn vakmanschap, vriendelijkheid, geduld en het eindresultaat is fantastisch! Chapeau Viktor en Marco!!

 J. Glaasbergen

Bij mij en min vrouw zijn door Wilco implantaten aangebracht waarna door Rijk tandtechniek de niewe aangepaste gebitten zijn geplaatst. Wij kijken terug op een zeer persoonlijke behandeling met goed resultaat. Bedankt Victor en medewerker !!

B. van Os

Een fijne en goede behandeling in het teken van persoonlijke aandacht is voor iedereen een aanrader.Bij een kopje lekkere koffie wordt er over de mogelijk heden advies gegeven. Iedereen is even vriendelijk . Hartelijk dank voor een goede prothese

 John 

Als u tanden of kiezen mist bent voor een frame bij RijK Tandtechniek op het juiste adres. In december zijn er een tweetal frams geplaats in een keer goed. Het zijn vakmensen ben heel goed geholpen en blij dat ik weer een compleet gebid heb. Dus bedankt Victor en Team!

Puck van der Bijl 

Graag wil ik mijn complimenten uitspreken voor de fijne en vakbekwame behandeling die ik mocht ondervinden geweldige service met vriendelijke groet Puck

Jan Kees Joustra 

Na een reeks van minder goede ervaringen bij Victor terecht gekomen. Nadat Wilco de restjes van de voorganger had opgeruimd, de verzekerings aanvraag geregeld had heeft hij een tweetal implantaten bij me aangebracht en Victor een protese, ben ik eenzeer tevreden mens. Een aanrader voor een ieder die op een professionele manier geholpen wil worden en persoonlijke aandacht en kwaliteit belangrijk vind.