Patiënten Ervaringen

happy-teeth-a

Wout van Soest

Al geruime tijd ben ik onder behandeling bij uw praktijk geweest, eerst enkele jaren voor vervanging van delen van mijn oorspronkelijke gebit, sinds eind 2011 voor plaatsing van een totaal gebit. Deze stap is door mij toen genomen op advies van een van mijn relaties, die samen met zijn echtgenote hiertoe eveneens hadden besloten. Hun enthousiaste reacties deden mij besluiten dit voorbeeld te volgen. 

Ik wil u hierbij laten weten dat ik buitengewoon tevreden ben over de kwaliteit en plaatsing van mijn gebit! Dit had ik achteraf veel eerder moeten doen. Ik zal niet nalaten om, wanneer ik hierin gekend wordt, al mijn relaties aan te bevelen om bij Rijk Tandtechniek hun behandeling in handen te geven. Onder dankzegging voor de inzet van u en uw medewerkers